0000000269_med_blå_himmel.jpg

Marilyn Anne 100 år

100-årsfesten, som blev afholdt 29. juni 2019 sammen med de andre maritime foreninger under overskriften: ”Struer Havnefestival 2019” blev af vejrguderne betænkt med smukt vejr, solskin og svag vind.

Alle deltagende foreninger havde en god dag. ”Marilyn Annes Venner” havde en forrygende dag med 2 boder, en på hver side af havnen og dermed godt udfordret med at besætte boderne og at være i kontakt med hinanden, masser af god snak, salg af veste, flere nye medlemmer – og velkommen til dem. Jo! Jo!

Bestyrelsen var indbudt til den reception, som ”Marilyn Anne” havde arrangeret – pindemadder, lidt at drikke, taler, gaver – vi kom med en gammel slæbelog, som Anders havde fundet i ”Den Blå Avis” i fantastisk god stand – det viste sig, at der på Marilyn Anne sidder et beslag fra tidligere til netop denne type slæbelog, et godt match til vores gave 😊

Den ene af vores 2 boder stod lige udenfor Marilyn Anne på (Oliekajen ??). det gav et godt samspil mellem skib og forening. En herlig dag, som vil blive stående i erindringen.

teksten er fra nyhedbrevet i nov. 19 

Se progammet for dagen her:
Dansk flag.png

Reklamespot for struer havnefestival

Havnefest
00:00 / 01:26

Danmarks smukkeste folkeskole:

I anledningen af marilyn Annes 100 års dag, har Fyns amts avis skrevet disse to flotte artikel. 

se billeder fra dagen af her: