Juleafslutning på Marilyn Anne 2017

Så skal det handle om julemiddagen ombord på Marilyn Anne, hvor bestyrelsen er inviteret og meget gerne deltager, om muligt.

 

Så skal det handle om julemiddagen ombord på Marilyn Anne, hvor bestyrelsen er inviteret og meget gerne deltager, om muligt.

 

Bestyrelsen forbereder sig med sit bidrag til festen: afholdelse af det traditionsrige bankospil under middagen. Nogle fra bestyrelsen har igen været ude og købe gaver, mange gaver, små, men spændende at få. Gaverne kommer med ombord, flot indpakkede og fulgt af lange øjne fra eleverne. 

Men inden vi når ned på banjen, så er der altså lige det der med at komme gående på pieren, sende Sarpsborgpigen et medlidende blik, som hun står der i decemberkulden, gå ombord under vinterbeklædningen og med lysguirlanden lysende over top. Så sker det. Næsen fanger den umiskendelige duft af juleflæskestegen, som dygtigt er under behandling i den lille kabys. Hvis man ikke vidste bedre, så ville man ikke tro det muligt at fremstille så herlig en julemiddag i en kabys, hvor ovnlågen snarest er i vejen, når den åbnes. Vi snakker her om julemiddag til elever og besætning + gæster, ca. 22 personer.

På banjen er der pyntet til jul, stemningen er god og fyldt med forventning. Der serveres.

Der spises. Sprødstegte svær knaser, så det larmer i ens hoved, sovsen er fantastisk, gøres ikke bedre hjemme. Ris a la mande: uhm! Med mandel og mandelgave til en stolt elev. Der spilles tallotteri med så mange gaver, at vi må spille rækkevis for at kunne nå gennem inden sengetid. 

De er gode, eleverne, befinder sig tilsyneladende i et stimulerende miljø, ingen kives mens vi er til stede, og når jeg spørger dem, bekræfter de, at de har et godt indbyrdes forhold. Det giver en god fornemmelse om formålet med skibets funktion som skole. Tak for en dejlig aften. 

Teksten her er fra et nyhedsbrev jan. 2013 – men den dækker helt ud oplevelsen ved juleafslutningen december 2017 – billederne er fra dec. 2017. 


Ved juleafslutningen dec. 2017 lå Marilyn Anne ikke for enden af pieren med Sarpsborgpigen pga. et omfattende anlægsarbejde på havnen og ved brobuerne.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now